alize.jpg
 
Alize Gümrük Müşavirliği; 1999 yılında, Öğretim Görevlisi Ender Maaşoğlu tarafından Bursa’da kurulmuş ve günümüzde; şirketimizin sahibi olduğu, 4 katlı, geniş ve tam donanımlı binasında hizmet veren Merkez Bursa olmak üzere, İstanbul’da Şube, Gemlik, İnegöl, Ankara, Gebze ve Dilovası’nda ofis ve Türkiye’nin tüm gümrüklerinde temsilcilikleri bulunan ve tamamı merkezden on-line sistem ağıyla 7/24 izlenip yönetilebilen ve 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük yönetmeliğinde belirtilen yasal çerçevede görev yapan bir Gümrük Müşavirliği firmasıdır.
 
Her biri, kendi konusunda eğitim almış, yenilikçi, genç ve dinamik 50 kişilik uzman kadrosuyla, özellikle Bursa, Gemlik ve Serbest Bölge’de işlem hacminin büyük bir kısmını karşılayabilen bir firmadır.
 
Şirketimizin temel hedefi; iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimizin isteklerine hızlı cevap verip, kaliteli hizmet sunmak ve onların maddi manevi memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmaktır. Aldığımız Kalite Belgeleri ise bu hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizin bir kanıtıdır.
 
Alize Gümrük Müşavirliğinin başarılarla dolu 18 yılını geride bırakırken, hizmetleriyle diğer firmalardan ayıran bir başka özelliği ise gerek iş ortağı müşterilerine ve gerekse diğer kamu ve özel kurumlara, şirketimizin kurucusu ve Genel Müdürü Öğr.Gör.Ender Maaşoğlu tarafından belirli zamanlarda; Gümrük Mevzuatı, Teşvik Mevzuatı, Kambiyo vb. Dış Ticaret konularında eğitim ve seminerler verilmesidir.

Hiçbir başarı tesadüf değildir ve hiçbir zaman tesadüflerle elde edilmez. Başarının bir tek yolu vardır. Bu da Ender Hocamızın katıldığı program, eğitim ve seminerlerde altını çizerek belirttiği gibi " ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK” tır.
 
Tüm Alize ailesi, değerli iş ortaklarımıza daha iyi, daha kaliteli hizmet verebilmek için bunu temel prensip olarak belirlemişlerdir.
 

Vizyonumuz;

"Uluslararası ticarette etkin çözümlerle zaman ve maliyeti azaltarak firmalarımıza rekabet avantajı sağlamak bu amaç doğrultusunda gelişen ve değişen teknolojik yenilikler ve kanunları yakından takip ederek etik değerler çerçevesinde öncü uygulayıcı firma olmak”

Misyonumuz;

"Çözüm sunmanın bilgiden geçtiğine olan inancımızla hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamak”

Hakkımızda - Alize Gümrükleme
Bursa ,İstanbul, Gemlik, İnegöl, Ankara, Gebze, Dilovası’nda Türkiye’nin tüm gümrüklerinde temsilcilikleri bulunan Gümrük Kanunu ve Gümrük yönetmeliğinde belirtilen yasal çerçevede görev yapan bir Gümrük Müşavirlik firmasıdır.
hakkimizda-anahtar-kelimeler