hk5.jpg
 
 

"Alize ailesi olarak 1999 yılında belirlediğimiz ve bu sektörde olmazsa olmaz olarak gördüğümüz, Logomuzu temsil eden 5 temel özelliği ön planda tutmanın rahatlığını her alanda defalarca yaşadık. Bu disiplin doğrultusunda hareket etmenin bize ve iş yaptığımız firmalara sayısız faydasını her defasında yaşayarak tecrübe etmiş olduk.

Firmamızın olmazsa olmaz Beş temel taşı Bilgi, Tecrübe, Hız, Güvenlik ve İnovasyon’ un açılımını şu şekilde özetleyebiliriz.

Sektörümüzde kanunların ve kuralların değiştiği dönemlerde bizler her zaman güncel BİLGİ’ ye ihtiyaç duyduk. Bu doğrultuda sürekli değişen mevzuatlar ile ilgili sorun yaşamamak adına ödevlerimize çok çalışıyoruz.

Bilginin her zaman tek başına yeterli bir faktör olmadığı dönemlerde,  Alize ailesi olarak, sayısız işlerden edindiğimiz TECRÜBE ‘mizi bilgimiz ile eş güdümlü halde HIZLI bir şekilde firmalarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak noktalıyor, bu süreçlerde firmalarımıza ait her türlü belge ve bilgileri GÜVENLİ bir şekilde yasal mevzuatlar doğrultusunda arşivlerimizde saklıyoruz.

Teknolojinin inanılmaz derecede ilerlediği bu dönemde İNOVASYON süreçlerini çok yakından takip ediyor, iş süreçlerimizde kullanmanın gayreti içinde hem kendi ihtiyaçlarımızı nasıl daha çok geliştiririz’ i, hem de firmalarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz’ i araştırıyoruz.


Logomuzun Anlamı - Alize Gümrükleme
Bursa ,İstanbul, Gemlik, İnegöl, Ankara, Gebze, Dilovası’nda Türkiye’nin tüm gümrüklerinde temsilcilikleri bulunan Gümrük Kanunu ve Gümrük yönetmeliğinde belirtilen yasal çerçevede görev yapan bir Gümrük Müşavirlik firmasıdır.
logomuzun-anlami-anahtar-kelimeler